MIMOSA

Ontspan en omarm je geluk

Het ontstaan van de salon

Het idee om een massage salon beauty & wellness te beginnen is enige jaren geleden al ontstaan bij mijzelf en mijn man. Getrouwd zijn met een ondernemer maakt de stap om het proces naar middelen en locatie te starten makkelijker, om dit vervolgens ook te gaan realiseren.

Ontspanning, geluk en gezondheid

Vanuit mijn opvoeding ben ik bekend met oosterse geneeswijzen en weet hoe belangrijk ontspanning is voor lijf en leden, maar vooral om goed te kunnen functioneren en daarmee bij te dragen aan een goede algehele gezondheid.

Samen met de professionele therapeutische masseuses hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een gezond en ontspannen Arnhem en omgeving.

Hortense Burgers-Bouwmeester

(eigenaresse)

meer over mijzelf

Ik ben geboren in Arnhem-zuid, op de basisschool mijn diploma Havo/Vwo-diploma behaald op het Nederrijn college (het huidige Olympuscollege). In mijn loopbaan heb ik gewerkt bij onder andere UWV (Arnhem), GWK (beek gem Bergh) maar de meeste mensen zullen mij herkennen als secretaresse van orthodontistenpraktijk Roelofs, waar ik de laatste 11,5 jaar gewerkt heb.

Ik deel de laatste 24 jaar lief en leed met mijn man Bennie Burgers, de eigenaar/bestuurder is van Installatietechniek Herestein BV. Samen zijn wij de trotse ouders van drie volwassen kinderen.